Offshore keuring NOGEPA

De offshore keuring NOGEPA is een medische keuring die we uitvoeren bij Delta Medicine
Dit doen we samen met het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MDHZ). Indien nodig zijn er bovendien medische disciplines zoals KNO-artsen, longartsen en cardiologen beschikbaar om te ondersteunen.

Op die manier voeren we keuringen uit voor Veilig Werken, de persluchtkeuring, de brandweerkeuring en ook de offshore keuring NOGEPA.

NOGEPA-keuring voor offshore

NOGEPA staat voor de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie. De organisatie streeft naar optimale medische zorg voor iedereen die op offshore mijnbouwinstallaties werkt. Een strenge medische keuring is belangrijk, bijvoorbeeld omdat het door weersomstandigheden, het tijdstip en de afstand lang kan duren voordat iemand vanaf een offshore-installatie naar een ziekenhuis aan land kan.

Tip: Bij Delta Medicine werkt een keuringsarts die is geaccrediteerd door NOGEPA (https://www.nogepa.nl/). 

Tijdens de offshore keuring NOGEPA controleren we eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen. We bespreken een vragenlijst en de keuringsarts voert een lichamelijk onderzoek bij u uit. Daarbij meten we bijvoorbeeld uw bloeddruk, lengte en gewicht. Bovendien controleren we uw ogen en oren, net als een urinemonster en uw longfunctie.

Tip: gaat het om de eerste NOGEPA-keuring voor offshore? Dan kunnen we optioneel een hartfilmpje in rust maken.

Bij Delta Medicine voeren we verschillende offshore keuringen voor NOGEPA uit

  • Basiskeuring
  • Kraandrijver – uitgebreide visus-test
  • Emergency Response Team (ERT) – met spirometrie, ECG en inspannings-ECG.

Veelgestelde vragen over de keuring

Wat moet ik meenemen?

Het is belangrijk om het volgende mee te nemen naar de keuring:

  • Identiteitsbewijs
  • Ingevuld keuringsformulier
  • Urinemonster
  • Eventuele medicijnen die u gebruikt
  • Bril of lenzen (inclusief lenzenvloeistof) en reservebril
  • NOGEPA-groene paspoort (Personal Safety-logboek)

Hoe lang is de NOGEPA-keuring geldig?

De medische offshore NOGEPA-keuring is twee jaar geldig.

Hoe kan ik me aanmelden?

Bel naar telefoonnummer 0113 234 290 of stuur een e-mail aan info@hyperbaarcentrum.nl.

Offshore keuring NOGEPA

Wilt u een offshore keuring NOGEPA laten uitvoeren? Het is de officiële keuring door onze keuringsarts. Dat betekent dat u daarmee voldoet aan de richtlijnen en verplichtingen, tijdens de geldigheidsduur van twee jaar.

Onze keuringsartsen vertellen u vooraf natuurlijk graag meer over de precieze keuring. Bovendien kunnen we gecombineerde keuringen plannen, voor meerdere werknemers. Op die manier heeft u allemaal op tijd een offshore keuring NOGEPA.

Heeft u vragen of wilt u een keuring aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 088 125 42 90, stuur ons een e-mail naar info@deltamedicine.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.deltamedicine.nl/contact/). Dan nemen we snel contact met u op.