ondergronds-bouwen-deltamedicine-pn8zcxovdb9q2zzh6fm2i8xkv65vqf2rdkl3we3dk0

Tunnelbouw

Delta Medicine adviseert en begeleidt ondergrondse bouwprojecten.

Delta Medicine heeft ruime ervaring op het gebied van het begeleiden en adviseren bij ondergrondse bouwprojecten. Door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring opgebouwd bij diverse projecten, waaronder de aanleg van de Noord Zuidlijn in Amsterdam en de Westerscheldetunnel.

Onze duikerarts en Hoger Veiligheidskundige (HVK) kunnen samen de risico’s evalueren binnen uw project. Op verzoek voeren wij de Task Risk Analysis uit, een essentieel onderzoek om alle potentiële gevaren in kaart te brengen.

Per project worden adviezen gegeven betreffende gezondheid en veiligheid in relatie tot de arbeidsomstandigheden. Bij deze adviezen wordt rekening gehouden met de van kracht zijnde wetgeving. Ons streven is ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden in overeenstemming zijn met de relevante wetgeving, met speciale aandacht voor de Arbowet.

Arbeid in besloten ruimten

Binnen onze expertise ligt diepgaande kennis over arbeidsomstandigheden in besloten ruimten en arbeid onder overdruk. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, situaties in caissons, tunnelboormachines en decompressietanks.

Overdrukvoorzieningen

Onze ervaring strekt zich uit tot ademluchtvoorzieningen bij geringe overdruk. We analyseren zorgvuldig de ademluchtkwaliteit in gaspakken en zorgen voor grondige adviezen die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. 

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om een nieuw bouwproject of het evalueren van bestaande faciliteiten, Delta Medicine staat voor u klaar om met expertise en zorg uw ondergrondse bouwactiviteiten te begeleiden en te adviseren. 

U kunt contact opnemen met Delta Medicine voor verdere informatie via ons contactformulier of telefonisch een afspraak inplannen op een door u gewenst tijdstip. Wij zijn voor u bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 17.00 uur op telefoonnummer 088-1254290 of per mail info@deltamedicine.nl.