Team zuurstoftank, Delta Medicine

Beroepsduikkeuringen

Selecteer een geldig formulier

U kunt ook bellen voor een afspraak of aanvullende informatie

Specialist in beroepsduikkeuringen

Delta Medicine verzorgt beroepsduikkeuringen voor duikers die beroepsmatig duiken
Beroepsduikers en overdrukwerkers zijn verplicht zich ieder jaar medisch te laten keuren. Dit via een beroepsduikkeuring. Deze medische keuringen zijn noodzakelijk. Dit vanwege de extra gezondheidsrisico’s bij het werken onder overdruk. De keuring wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde (N.V.D.)

Vraag vrijblijvend een beroepsduikkeuring aan.

Selecteer een geldig formulier

Bevoegd en gespecialiseerd in beroepsduikkeuringen 

Delta Medicine is ECHM-gecertificeerd en beschikt over de juiste kennis, bevoegdheden om beroepsduikkeuringen uit te voeren
Delta Medicine werkt hierin nauw samen met het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ) en is gevestigd in het algemeen ziekenhuis Adrz in Goes.
Voor duikmedische keuringen en verdergaand onderzoek beschikt Delta Medicine over een hyperbare zuurstoftank. 
De ervaring van MCHZ in de opvang en behandeling van duikslachtoffers, leidt voor Delta Medicine tot betere inzichten. Hierdoor kunnen wij kwalitatief beter en uitgebreider adviseren bij duikmedische keuringen.

Hoe ziet een beroepsduikkeuring voor professionals eruit?

U wordt onderzocht op gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen
Om deze zaken in beeld te kunnen brengen, voert de keuringsarts een algemeen lichamelijk onderzoek uit. De duikkeuring wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen in de ARBO-wet. Ook wordt deze aangepast volgens de laatste stand der techniek. Daarnaast wordt een ECG (elektrocardiogram) gemaakt. Tevens wordt een inspanningstest afgenomen.

Afmelden?

U kunt de afspraak voor een keuring kosteloos annuleren tot 24 uur voor de afgesproken tijd.

Scroll naar top