Medische keuring duiken kosten

Wat mag een medische keuring voor duiken kosten? Het precieze tarief hangt af van het type keuring dat u zoekt. We bieden zowel reguliere duikmedische keuringen aan, net als verdere specialisaties.

Gaat het u om specialistische duikgeneeskunde of zelfs om hyperbare geneeskunde? Een medische keuring is dan meer specialistisch werk, door een ervaren specialist die weet wat er belangrijk is. We werken volgens de strenge richtlijnen die er gelden.

Duikmedische keuring en specialisatie

Gaat het u om een medische keuring voor duiken, die het liefst niet te veel moet kosten? Perslucht en waterdruk vragen veel van het lichaam. Eventuele ziekteverschijnselen waar u normaal niets van merkt kunnen onder water leiden tot problemen of risico’s.

Tijdens een duikmedische keuring brengen we uw gezondheid in kaart. Als er sprake is van eventuele risico’s zullen we die met u bespreken. Op die manier weet u precies welke risico’s u loopt met uw gezondheid, zonder dat dit leidt tot hoge kosten.

Tip: benieuwd naar wat een medische keuring voor duiken zal kosten? Neem contact (https://www.deltamedicine.nl/contact/) met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Hyperbare geneeskunde

De kosten voor een medische keuring voor duiken liggen iets hoger als het gaat om een specialisatie in duikgeneeskunde. Onze gediplomeerde duikartsen hebben veel ervaring met zowel duikgeneeskunde, hyperbare geneeskunde en zelfs chirurgie.

We beschikken bijvoorbeeld over een arts met een Duikerarts B-certificering (NDC) en Level III niveau European College Baromedicine (ECB). Dat betekent dat het gaat om een ‘Expert in Diving and Hyperbaric Medicine’ op basis van de richtlijnen van ECHM/EDTC.

Bovendien werken we samen met het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ). We beschikken voor duikmedische keuringen en verdergaand specifiek onderzoek over een hyperbare zuurstoftank. MCHZ is gespecialiseerd in de behandeling van duikslachtoffers. Samen komen we tot betere inzichten en kwalitatief betere adviezen bij onze duikmedische keuringen voor scherpe kosten.

Medische keuring duiken kosten

Wilt u weten wat een medische keuring voor duiken zal kosten? We leggen het u graag uit, zowel voor een reguliere duikmedische keuring als wanneer u denkt aan een verdere specialisatie. Onze artsen schatten in wat er voor u belangrijk is of signaleren eventuele risico’s op basis van de reguliere keuring. Op die manier brengen we precies in kaart waar u rekening mee dient te houden. Het resultaat is een helder beeld van uw gezondheid, om zonder onverwachte risico’s te kunnen duiken.

Heeft u vragen of wilt u een keuring aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 088 125 42 90, stuur ons een e-mail naar info@deltamedicine.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.deltamedicine.nl/contact/). Dan nemen we snel contact met u op.