Maritieme medische keuring Zeeland

De maritieme medische keuring in Zeeland is belangrijk voor medewerkers in de zeevaart. Het gaat om een officiële keuring, die de geneeskundige verklaring oplevert die u nodig heeft om te mogen werken.

Ons team van duikerartsen is volledig gecertificeerd, ervaren en deskundig. Bovendien gaat het om artsen die speciaal door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu zijn aangewezen om dit te doen.

Zij zijn gespecialiseerd in zowel de maritieme medische keuringen als in keuringen voor de binnenvaart.

Tip: benieuwd naar onze accreditatie. U vindt de accreditatie van onze keuringsarts door de minister van Infrastructuur en Milieu op de website van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ITL).

Keuring voor medewerkers in de scheepvaart

De maritieme medische keuring in Zeeland is speciaal bedoeld voor medewerkers in de zeevaart. Tijdens de keuring onderzoeken we u op eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen. Op die manier brengen we de risico’s in kaart, die verantwoord werk in de weg zouden kunnen zitten.

Onze keuringsarts voert voor de zeevaartkeuring een lichamelijk onderzoek uit. Daarbij meten we uw bloeddruk, lengte en gewicht. Daarnaast onderzoeken we een urinemonster dat u meeneemt. Bovendien controleren we uw ogen en oren. Zo brengen we in kaart of er sprake is van eventuele lichamelijke afwijkingen of gezondheidsrisico’s die een probleem kunnen vormen.

Keurt onze keuringsarts u goed tijdens de maritieme medische keuring in Zeeland? U ontvangt van ons meteen het Seafarer Medical Certificate. Dit heeft u nodig om uw werk in de zeevaart uit te mogen voeren.

Benodigdheden voor de medische keuring

Tijdens de medische keuring heeft u een aantal documenten en materialen nodig. Zorg ervoor dat u het allemaal bij u heeft, om eventuele vertragingen of problemen met de maritieme medische keuring te voorkomen.

Neem het volgende mee naar uw maritieme medische keuring in Zeeland:

  • Monsterboekje, vaccinatieboekje en/of groen offshore veiligheidsboekje
  • Urinemonster
  • Paspoort, ID-kaart of rijbewijs
  • Eventuele medicijnen die u gebruikt
  • Bril of lenzen (inclusief lenzenvloeistof) en reservebril

Heeft u een vaccinatie nodig? Meld dat vooraf via e-mail (info@deltamedicine.nl) en scan uw vaccinatiepaspoort alvast in.

Maritieme medische keuring Zeeland

Zoekt u een specialist voor een maritieme medische keuring in Zeeland? Ons team van artsen is daarin gespecialiseerd. Dat betekent dat we bij Delta Medicine weten wat er belangrijk is tijdens de keuring, aan welke richtlijnen en regels we moeten voldoen en welke gezondheidsrisico’s er spelen. Aan de hand daarvan voeren we de keuring uit. Met het Seafarer Medical Certificate weet u zeker dat u verantwoord kunt werken binnen de zeevaart.

Heeft u vragen of wilt u een keuring aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 088 125 42 90, stuur ons een e-mail naar info@deltamedicine.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.deltamedicine.nl/contact/). Dan nemen we snel contact met u op.