Herkeuring duiker Zeeland

Uw herkeuring als duiker in Zeeland boekt u eenvoudig bij ons. We verzorgen zowel beroepskeuringen als sportduikkeuringen. En gaat het om een duikmedische keuring om een beter beeld te krijgen van uw gezondheid? We kunnen zowel een reguliere keuring uitvoeren als een meer specialistische keuring doen.

Op die manier vindt u bij ons de mogelijkheden voor uw herkeuring als duiker in Zeeland. We bevinden ons dichtbij Nationaal Park de Oosterschelde. Dat is een zeer populair duikgebied voor sportduikers uit Nederland en uit de rest van Europa.

Dankzij onze vestiging in Goes bedienen we een groot deel van Nederland én België met beroepsduikkeuringen. Dankzij onze locatie in het algemeen ziekenhuis ADRZ is er bovendien een heliplatform beschikbaar en bieden we een breed aanbod aan mogelijkheden.

Beroepskeuringen en sportduikkeuringen

We zijn gespecialiseerd in verschillende soorten herkeuringen voor duikers in Zeeland:

  • Beroepskeuringen
    We verzorgen beroepskeuringen voor duikers, die beroepsmatig duiken. U bent verplicht om u jaarlijks te laten herkeuren. Op die manier brengen we eventuele gezondheidsrisico’s in kaart. We voeren de keuring uit volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde (NVD). Bovendien beschikken we over een ECHM-certificering en kunnen we dus gespecialiseerde beroepsduikkeuringen uitvoeren.
  • Sportduikkeuringen
    Na een sportmedisch duikonderzoek gaat u verantwoord te water. De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) adviseert leden om minimaal eens per drie jaar een herkeuring als duiker aan te vragen, bijvoorbeeld in Zeeland. Voor leden boven de vijftig jaar geldt zelfs het advies om jaarlijks te laten herkeuren. Bovendien is de medische verklaring nodig om een PADI te kunnen halen.

Reguliere duikmedische keuring en meer specialistische keuringen

We beschikken bij Delta Medicine over een ervaren en gespecialiseerd team van duikartsen. We hebben veel ervaring met duikgeneeskunde, hyperbare geneeskunde en zelfs chirurgie. Dat betekent dat we zowel reguliere duikmedische keuringen uitvoeren als meer specialistische onderzoeken doen. Op die manier brengen we specifieke risico’s in kaart of onderzoeken we de gezondheid verder.

Binnen ons team bevindt zich onder andere een arts met Duikerarts B-certificering (NDC) en Level III niveau European College Baromedicine (ECB). Dit betekent dat hij zich ‘Expert in Diving and Hyperbaric Medicine’ mag noemen, volgens de richtlijnen van ECHM/EDTC.  

Herkeuring duiker Zeeland

Denkt u aan een herkeuring als duiker in Zeeland en zoekt u daarvoor naar het juiste adres? Dankzij onze ervaring met zowel beroepsduikers als sportduikers weten we wat er belangrijk is. Daar kunnen we u natuurlijk over adviseren, om precies aan te geven aan welke richtlijnen en regels u moet voldoen. Of om aan te geven wat de bond adviseert, zodat u op een veilige en verantwoorde manier te water kunt.

En heeft u vragen over een specifieke herkeuring als duiker bij ons in Zeeland? We vertellen u er graag meer over. Bij Delta Medicine hebben we ervaring met alle soorten keuringen. Zo weet u zeker dat uw gezondheid het toelaat om verantwoord te water te gaan, zowel beroepsmatig als voor de sport.

Heeft u vragen of wilt u een keuring aanvragen? Bel ons op telefoonnummer 088 125 42 90, stuur ons een e-mail naar info@deltamedicine.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.deltamedicine.nl/contact/). Dan nemen we snel contact met u op.