Duikmedische keuring voor beroepsduikers

De duikmedische keuring voor beroepsduikers is belangrijk als u beroepsmatig duikt. Zowel beroepsduikers als overdrukwerkers dienen zich ieder jaar medisch te laten keuren.

Tijdens de beroepsduikkeuring keuren we u lichamelijk en mentaal. Dit op basis van de daarvoor geldende richtlijnen en criteria. Het is een belangrijke jaarlijkse keuring, die noodzakelijk is om te mogen werken. Werken onder overdruk leidt tot extra risico’s. Daarom brengen we eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen jaarlijks in kaart.

Tip: de duikmedische keuring voor beroepsduikers voeren we uit volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde (NVD).

Bevoegd en gespecialiseerd

We zijn bij Delta Medicine zowel bevoegd als gespecialiseerd om de duikmedische keuring voor beroepsduikers uit te voeren. We beschikken bijvoorbeeld over de ECHM-certificering. Dit garandeert dat we beschikken over de juiste kennis én bevoegdheden om beroepsduikkeuringen uit te voeren.

We werken voor onze duikmedische keuringen nauw samen met het Medisch Centrum Hyberbare Zuurstoftherapie (MCHZ). Dit vanuit onze vestiging in het algemeen ziekenhuis ADRZ in Goes. Hier bevinden we ons bovendien vlakbij het Nationaal Park de Oosterschelde. Deze locatie vormt één van de populairste duikgebieden in Europa.

Voor de duikmedische keuringen én voor verdergaande onderzoeken beschikken we over een hyperbare zuurstoftank. Bovendien beschikken we over de kennis en ervaring van MCHZ. Belangrijk bijvoorbeeld wanneer het gaat om de opvang en behandeling van duikslachtoffers. Het garandeert betere inzichten, net als kwalitatief betere en meer uitgebreide adviezen tijdens de duikmedische keuringen die we uitvoeren.

Hoe werkt de beroepsduikkeuring bij Delta Medicine?

Tijdens de beroepsduikkeuring bij Delta Medicine voeren we een onderzoek uit gericht op gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen.

Onze keuringsarts voert een algemeen lichamelijk onderzoek uit. Dit doen we volgens de richtlijnen zoals de ARBO-wet die stelt. Naast het lichamelijk onderzoek voeren we een elektrocardiogram (ECG) uit en nemen we een inspanningstest af.

Duikmedische keuring voor beroepsduikers

U bent bij ons aan het juiste adres voor een duikmedische keuring voor beroepsduikers. Dus gaat het u om een beroepsduikkeuring, die u jaarlijks moet ondergaan? Wij voeren het onderzoek uit, brengen de gezondheidsrisico’s in kaart en kunnen u daarover goed adviseren.

Tip: stel onze keuringsarts uw vragen over eventuele twijfels rondom uw gezondheid of specifieke gezondheidsrisico’s. We vertellen u graag meer, omdat we precies weten wat er belangrijk is tijdens uw werk.

Heeft u vragen of wilt u een keuring aanvragen?

Bel ons op telefoonnummer 088 125 42 90
Stuur ons een e-mail: info@deltamedicine.nl
Of gebruik het contactformulier: https://www.deltamedicine.nl/contact/).
We nemen snel contact met u op.
Direct inschrijven kan ook:  https://www.deltamedicine.nl/aanmeldformulier-beroepsduikkeuring/