Team zuurstoftank, Delta Medicine

Duikkeuringen

U kunt ook bellen voor een afspraak of aanvullende informatie

Selecteer een geldig formulier

Selecteer een geldig formulier

Expertisecentrum voor alle duikkeuringen

Het belang van duikmedische keuringen

Voor alle duikers zijn periodieke duikkeuringen belangrijk én verplicht
Perslucht en waterdruk vragen namelijk veel van het lichaam. Ziekteverschijnselen waar u normaal geen last van heeft, kunnen onder water leiden tot problemen. Tijdens een duikmedisch onderzoek wordt de status van uw gezondheid in kaart gebracht. Daarna worden, indien van toepassing, mogelijke risico’s besproken.

Specialisatie duikgeneeskunde

De gediplomeerde duikersartsen bij Delta Medicine hebben ruime ervaring in duikgeneeskunde, hyperbare geneeskunde en chirurgie
Ons duikmedisch team beschikt onder andere over een arts met Duikerarts B-certificering (NDC) en Level III niveau European College Baromedicine (ECB). Hij mag zich volgens deze kwalificatie “Expert in Diving and Hyperbaric Medicine” noemen volgens de richtlijnen van ECHM/EDTC.  

Samenwerking hyperbare geneeskunde

Delta Medicine werkt nauw samen met het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie (MCHZ). 
Voor duikmedische keuringen of verdergaand onderzoek beschikt Delta Medicine over een hyperbare zuurstoftank. Ook is MCHZ ervaren in de opvang en behandeling van duikslachtoffers. Voor Delta Medicine maar vooral voor u als duiker leidt deze samenwerking tot betere inzichten en een kwalitatief betere en uitgebreidere advisering bij duikmedische keuringen.

Dichtbij Nationaal Park De Oosterschelde

Nationaal Park De Oosterschelde is een zeer populair duikgebied voor sportduikers uit heel Europa
Het is dan ook niet toevallig dat Delta Medicine in Goes gevestigd is. Bovendien kunnen wij, dankzij onze ligging in Zuidwest Nederland, een groot gebied van Nederland en België bedienen op het gebied van beroepsduikkeuringen. Delta Medicine is gevestigd in het algemeen ziekenhuis Adrz te Goes waar ook een heliplatform aanwezig is.

Delta Medicine; de vertrouwde specialist voor uw duikkeuring

Meer weten over de voor u relevante duikkeuring? Check de beroepsduikkeuring of sportduikkeuring van Delta Medicine:

Vraag vrijblijvend een duikkeuring aan.

Selecteer een geldig formulier

Selecteer een geldig formulier